Hydro 77 DH12 – 2270 g, čokoláda

2218,50 

Instantní enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12.

4 in stock

Hydro 77 DH12 - 2270 g
Hydro 77 DH12 - 2270 g, čokoláda 2218,50 
Pouze 4 produktů skladem!

Poštovné zdarma pro objednávky nad 2500,- Kč

  • jednoduché vrácení zboží do 14 dní
  • rychlé doručení
Bezpečná Platba Kartou Pomocí GoPay

Extrifit Vám ve své řadě výrobků přináší vylepšený produkt, který jste znali dříve jako Hydro Instant. Má lepší složení, lepší konzistenci i lepší chuť. Hydro 77 DH12 obsahuje instantní, tedy snadno rozpustný, enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH12. Skvěle stravitelný. Příjemně sladká chuť příchutí je dána mimo jiné i tím, že výrobek obsahuje sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu. Ocení jej lidé v redukčním režimu, ale také jedinci v objemovém období!

Co znamená, že je protein hydrolyzovaný? Procesem hydrolýzy jsou bílkovinné vazby rozštěpeny proteázovými enzymy (enzymy štěpícími bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace – pre-digestion („předžvýkání”). Jeho produktem je pro tělo skvěle využitelná bílkovina ve formě peptidů, které zahrnují: oligopeptidy (mají více jak 12 aminokyselin), dipeptidy (mají 2 aminokyseliny), tripeptidy (mají 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (mají 4 aminokyseliny), pentapeptidy (mají 5 aminokyselin) atd. Index biologické využitelnosti BV 104 – 107.

Stupeň hydrolýzy – nejdůležitější údaj, který určuje kvalitu hydrolyzovaného proteinu. Proteiny mohou být vystaveny procesu hydrolýzy různou mírou, neboli mohou mít různě vysoký stupeň hydrolýzy. Na rozdíl od některých jiných výrobců uvádíme stupeň hydrolýzy nejen na etiketě výrobku, ale je obsažen přímo v jeho názvu – DH12, což je vysoký stupeň hydrolýzy, díky němuž má tento náš výrobek vysoký obsah krátkých peptidů. Proteiny s vysokým stupněm hydrolýzy jsou typické tím, že mají mírně, ale opravdu mírně a ne nepříjemně nahořklou chuť, což můžete pocítit i u našeho výrobku, a je to dokladem toho, že se jedná o skutečně kvalitní hydrolyzovaný produkt. Vyhněte se tzv. hydrům, které neuvádí stupeň hydrolýzy. Obvykle je to v takovém případě maximálně stupeň 4, který nemá význam v rychlosti vstřebávání bílkoviny. Jen je dražší.

Známkou kvality proteinových přípravků je i obsah jednotlivých bílkovinných frakcí, který Extrifit na etiketě tohoto výrobku jasně deklaruje: Hydro 77 DH12 obsahuje beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 % a bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %.

Obsah aminokyselin ve 100 g Hydro 77 DH12 je podle jednotlivých příchutí 76165 – 79458 mg. Jeho výhodou je také nízký obsah sacharidů a tuku. Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 – 3 odměrek/sáčků) do 2 – 3 porcí
  • díky vysokému obsahu krátkých peptidů s rychlou utilizací je tento protein vhodný pro konzumaci po tréninku, popř. i před tréninkem a ráno nalačno
  • rozmixujte obsah 1 odměrky/sáčku (= 30 g) Hydro 77 DH12 ve 150 – 200 ml vody

Tabulka nutričních hodnot (100 g):

čokoláda vanilka jahoda banán
energetická hodnota 1642 kJ/391 kcal 1663 kJ/396 kcal 1658 kJ/395 kcal 1661 kJ/396 kcal
bílkoviny 72 g 74 g 73 g 73 g
sacharidy 7 g 6,1 g 7,5 g 7,5 g
– z toho cukry 3,2 g 3,3 g 4 g 3,7 g
tuky 8,2 g 8,1 g 8 g 8 g
– z toho nasyc. mastné kys. 3,7 g 3,6 g 3,6 g 3,6 g
vláknina 1,4 g 0 g 0 g 0,2 g
sůl 0,29 g 0,34 g 0,3 g 0,3 g

Tabulka nutričních hodnot (30 g):

čokoláda vanilka jahoda banán
energetická hodnota 493 kJ/117 kcal 499 kJ/119 kcal 497 kJ/118 kcal 498 kJ/119 kcal
bílkoviny 21 g 22 g 22 g 22 g
sacharidy 2,1 g 1,8 g 2,3 g 2,2 g
– z toho cukry 1 g 1 g 1,2 g 1,1 g
tuky 2,4 g 2,4 g 2,4 g 2,4 g
– z toho nasyc. mastné kys. 1,1 g 1,1 g 1,1 g 1,1 g
vláknina 0,4 g 0 g 0 g 0,1 g
sůl 0,09 g 0,1 g 0,09 g 0,09 g

Profil aminokyselin (100 g produktu):

čokoláda vanilka jahoda banán
L-valin 4659 mg 4848 mg 4751 mg 4766 mg
L-isoleucin 4662 mg 4874 mg 4776 mg 4792 mg
L-leucin 8223 mg 8604 mg 8431 mg 8460 mg
L-lysin 6590 mg 6894 mg 6754 mg 6779 mg
L-methionin 1541 mg 1613 mg 1581 mg 1586 mg
L-tryptofan 1143 mg 1198 mg 1165 mg 1169 mg
L-threonin 5463 mg 5717 mg 5601 mg 5621 mg
L-fenylalanin 2605 mg 2696 mg 1642 mg 2650 mg
L-alanin 3788 mg 3945 mg 3866 mg 3879 mg
kyselina asparagová 7557 mg 7861 mg 7700 mg 7729 mg
kyselina glutamová 11744 mg 12221 mg 11970 mg 12017 mg
L-histidin 1403 mg 1461 mg 1431 mg 1436 mg
L-prolin 3063 mg 3184 mg 3116 mg 3131 mg
L-tyrosin 2412 mg 2503 mg 2452 mg 2460 mg
L-arginin 2416 mg 2487 mg 2438 mg 2445 mg
L-cystein 1794 mg 1878 mg 1840 mg 1847 mg
glycin 1536 mg 1572 mg 1540 mg 1545 mg
L-serin 3939 mg 4107 mg 4023 mg 4038 mg
Celkem BCAA 17544 mg 18326 mg 17958  mg 18018 mg
Celkem aminokys. 74536 mg 77650 mg 76076 mg 76349 mg

Profil aminokyselin (30 g produktu):

čokoláda vanilka jahoda banán
L-valin 1398 mg 1454 mg 1425 mg 1430 mg
L-isoleucin 1399 mg 1462 mg 1433 mg 1438 mg
L-leucin 2467 mg 2581 mg 2529 mg 2538 mg
L-lysin 1977 mg 2068 mg 2026 mg 2034 mg
L-methionin 462 mg 484 mg 474 mg 476 mg
L-tryptofan 343 mg 357 mg 350 mg 351 mg
L-threonin 1639 mg 1715 mg 1680 mg 1686 mg
L-fenylalanin 782 mg 809 mg 793 mg 795 mg
L-alanin 1137 mg 1184 mg 1160 mg 1164 mg
kyselina asparagová 2267 mg 2358 mg 2310 mg 2319 mg
kyselina glutamová 3523 mg 3666 mg 3591 mg 2605 mg
L-histidin 421 mg 438 mg 429 mg 431 mg
L-prolin 919 mg 955 mg 935 mg 939 mg
L-tyrosin 723 mg 751 mg 736 mg 738 mg
L-arginin 725 mg 746 mg 731 mg 734 mg
L-cystein 538 mg 563 mg 552 mg 554 mg
glycin 461 mg 472 mg 462 mg 464 mg
L-serin 1182 mg 1232 mg 1207 mg 1211 mg
Celkem BCAA 5263 mg 5498 mg 5387 mg 5405 mg
Celkem aminokys. 22361 mg 23295 mg 22823 mg 22905 mg

Složení:

Čokoláda

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: odtučněné kakao, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Vanilka

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo), beta karoten (přírodní barvivo), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Jahoda

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5%, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: sušené jahody, aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)

Banán

  • enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza;
    přidané látky: sušené banány, aroma, sukralóza (sladidlo), beta karoten (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sójový lecitin 0,29 % (emulgátor)