Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem Vám tělo poděkuje. Stává se Vám, že se nacpete k prasknutí, ale po chvíli si Vaše tělo žádá další jídlo? Saháte-li po tzv. „hladových potravinách“ s vysokým glykemickým indexem, přinese Vám to chvilkové uspokojení a rychlý nárůst hladiny cukru v krvi, tělu však neprospějete. Proto byste raději měli volit potraviny s nízkým glykemickým indexem. V této knize naleznete 40 receptů na nízkoglykemické dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty, které si můžete dopřát zcela bez výčitek svědomí. [zbozi:8962,7270,7766,8365,8679,8527]
Tvrdé desky, vázaná vazba. Záložka.
Když zvolíte jídla, která mají glykemický index nižší nebo potraviny správně zkombinujete a připravíte, zůstanete sytí a spokojení po delší dobu, což se projeví na Vašem zdraví, pohodě i vzhledu.
Kromě krátkého teoretického úvodu a přehledné tabulky uvádějící glykemický index různých potravin zde naleznete 40 receptů na dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty.
Základní údaje o knize:
- úplný název: Vaříme bez hladových potravin
- autor: Hélène Comlanová
- nakladatelství: CPress
- rok vydání: 2020
- počet stran: 112
- rozměr: 167 x 225 mm
- typ: pevná vázaná bez přebalu matná (laminovaný potah), záložka