Iso 90 CFM Instant Whey – 1000 g, vanilka

1573,50 

Špičkový 90 % izolát CFM. Přírodní trávicí enzymy. Výborná chuť!

8 in stock

Iso 90 CFM Instant Whey - 1000 g
Iso 90 CFM Instant Whey - 1000 g, vanilka 1573,50 
Pouze 8 produktů skladem!

Poštovné zdarma pro objednávky nad 2500,- Kč

  • jednoduché vrácení zboží do 14 dní
  • rychlé doručení
Bezpečná Platba Kartou Pomocí GoPay

Extrifit Iso 90 je dlouhodobě nejprodávanější 90 % protein na českém internetu. Základem je špičkový zdroj bílkovin 90 % syrovátkový izolát CFM bez cukru a bez tuku. Jedná se o instantní (snadno rozpustný) 90 % proteinový izolát získaný ze syrovátky nejmodernější a nejšetrnější metodou výroby – mikrofiltrací CFM (Cross-Flow Microfiltration) se zachováním všech cenných bílkovinných frakcí (podívejte se na složení) a s velmi vysokým obsahem BCAA a glutaminu. Tato metoda výroby probíhá za studena na keramických filtrech a je nejšetrnějším způsobem výroby syrovátkového proteinu. Je však navíc přidán komplex sedmi enzymů (papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza) a sladidlo z rostliny stévie.

Výhodou Iso 90 je, kromě obsahu vysoce kvalitního zdroje proteinu a skvělé chuti, především nízký obsah tuku a sacharidů, což ocení zejména ti, kteří se snaží o minimalizaci podkožního tuku. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

O použitých nativních CFM surovinách:

CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných primárních mikrofrakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, immunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin, laktoperoxidáza, peptony proteáz.

CFM je čistě přírodní nechemický proces, při kterém nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla.

CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.

CFM proces je vedle zachování všech cenných frakcí šetrný i k minerálům. CFM protein obsahuje více vápníku, než obsahují proteiny vyrobené jinými metodami, např. iontovou výměnou, a také méně nežádoucího sodíku.

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 – 3 odměrek) do 2 – 3 porcí, které konzumujte jako svačinu mezi jednotlivými jídly, popř. i po tréninku
  • díky nízkému obsahu sacharidů a tuků je výborným zdrojem proteinu pro ty, kdo usilují o minimalizaci podkožního tuku
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (= 30 g) Iso 90 CFM Instant Whey ve 150 – 200 ml vody

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
čokoláda vanilka jahoda banán
energetická hodnota 1503 kJ/358 kcal 1513 kJ/360 kcal 1527 kJ/364 kcal 1526 kJ/363 kcal
bílkoviny 83 g 86 g 86 g 87 g
sacharidy 2,7 g 1,8 g 2,7 g 1,8 g
– z toho cukry 1,1 g 1 g 1,1 g 1 g
tuky 1,4 g 1 g 1 g 1 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g 0 g 0 g 0 g
vláknina 1,2 g 0 g 0 g 0 g
sůl 0,54 g 0,6 g 0,56 g 0,57 g

30 g
čokoláda vanilka jahoda banán
energetická hodnota 451 kJ/107 kcal 454 kJ/108 kcal 458 kJ/109 kcal 458 kJ/109 kcal
bílkoviny 25 g 26 g 26 g 26 g
sacharidy 0,8 g 0,5 g 0,8 g 0,5 g
– z toho cukry 0,3 g 0,3 g 0,3 g 0,3 g
tuky 0,4 g 0,3 g 0,3 g 0,3 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g 0 g 0 g 0 g
vláknina 0,4 g 0 g 0 g 0 g
sůl 0,16 g 0,18 g 0,17 g 0,17 g

Profil aminokyselin:

100 g produktu
čokoláda vanilka jahoda banán
L-valin 4374 mg 4516 mg 4516 mg 4562 mg
L-isoleucin 5476 mg 5686 mg 5687 mg 5745 mg
L-leucin 8615 mg 8947 mg 8948 mg 9039 mg
L-lysin 8366 mg 8696 mg 8696 mg 8785 mg
L-methionin 1849 mg 1923 mg 1923 mg 1943 mg
L-tryptofan 1693 mg 1756 mg 1756 mg 1774 mg
L-threonin 5636 mg 5854 mg 5854 mg 5914 mg
L-fenylalanin 2443 mg 2509 mg 2509 mg 2534 mg
L-alanin 3801 mg 3930 mg 3930 mg 3970 mg
kys. asparágová 9209 mg 9532 mg 9533 mg 9630 mg
kys. glutamová 14135 mg 14632 mg 14633 mg 14783 mg
L-histidin 1375 mg 1421 mg 1421 mg 1436 mg
L-prolin 4759 mg 4933 mg 4934 mg 4984 mg
L-tyrosin 2434 mg 2509 mg 2509 mg 2534 mg
L-arginin 1730 mg 1756 mg 1756 mg 1774 mg
L-cystein 2091 mg 2174 mg 2174 mg 2197 mg
glycin 1480 mg 1505 mg 1505 mg 1521 mg
L-serin 3559 mg 3679 mg 3680 mg 3717 mg
BCAA celkem 18465 mg 19149 mg 19150 mg 19346 mg
aminokys. celkem 83024 mg 85956 mg 85961 mg 86840 mg
30 g produktu
čokoláda vanilka jahoda banán
L-valin 1312 mg 1355 mg 1355 mg 1369 mg
L-isoleucin 1643 mg 1706 mg 1706 mg 1723 mg
L-leucin 2585 mg 2684 mg 2684 mg 2712 mg
L-lysin 2510 mg 2609 mg 2609 mg 2636 mg
L-methionin 555 mg 577 mg 577 mg 583 mg
L-tryptofan 508 mg 527 mg 527 mg 532 mg
L-threonin 1691 mg 1756 mg 1756 mg 1774 mg
L-fenylalanin 733 mg 753 mg 753 mg 760 mg
L-alanin 1140 mg 1179 mg 1179 mg 1191 mg
kys. asparágová 2763 mg 2860 mg 2860 mg 2889 mg
kys. glutamová 4240 mg 4390 mg 4390 mg 4435 mg
L-histidin 413 mg 426 mg 426 mg 431 mg
L-prolin 1428 mg 1480 mg 1480 mg 1495 mg
L-tyrosin 730 mg 753 mg 753 mg 760 mg
L-arginin 519 mg 527 mg 527 mg 532 mg
L-cystein 627 mg 652 mg 652 mg 659 mg
glycin 444 mg 452 mg 452 mg 456 mg
L-serin 1068 mg 1104 mg 1104 mg 1115 mg
BCAA celkem 5540 mg 5745 mg 5745 mg 5804 mg
aminokys. celkem 24907 mg 25787 mg 25788 mg 26052 mg

Složení:

Čokoláda

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM – tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 – 48 %, alfa laktalbumin 14 – 18 %, glykomakropeptidy 24 – 28 %, imunoglobulin G 1 – 3 %, bovinní sérový albumin 1 – 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa – amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): kakao odtučněné, aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Vanilka

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM – tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 – 48 %, alfa laktalbumin 14 – 18 %, glykomakropeptidy 24 – 28 %, imunoglobulin G 1 – 3 %, bovinní sérový albumin 1 – 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Jahoda

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM – tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 – 48 %, alfa laktalbumin 14 – 18 %, glykomakropeptidy 24 – 28 %, imunoglobulin G 1 – 3 %, bovinní sérový albumin 1 – 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Banán

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM – tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 – 48 %, alfa laktalbumin 14 – 18 %, glykomakropeptidy 24 – 28 %, imunoglobulin G 1 – 3 %, bovinní sérový albumin 1 – 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)